КОНТАКТ

Страхињића бана 2А
18000 Ниш, Србија

ТЕЛЕФОН  +381 (65) 891-0030

Autor Небојша
Pogodaka: 960

По трећи пут, ове године на Мокрој Гори од 24 до 26. августа 2018. , одржаће се Летња школа педагога физичке културе у организацији УПФК Београда. Ова манифестација окупља професоре физичког васпитања из целе Србије пред сваку нову школску годину, где се у три дана похађају акредитовани семинари, представљају примери добре праксе и расправља о актуелним проблемима у струци. Позивамо све наставнике физичког васпитања да се пријаве на време и резервишу место, јер су смештајни капацитети лимитарни на максимално 120 места.

КОНТАКТ : Мр Горан Петровић, тел. 060/3060473, Е-пошта Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Разматраћемо актуелна питања:

  1. Настава физичког и здравственог васпитања оријентисана ка исходима учења
  2. Школски спорт и/или школска спортска такмичења.
  3. Примери добре праксе

Посебан део Летње школе биће Примери добре праксе – где ће заинтересоване колеге имати прилику да у сали за физичко васпитање прикажу примере непосредног рада.

У току Летње школе реализоваће се програми сталног стручног усавршавања (сваки полазник може да изабере један програм стручног усавршавања у трајању од 8 бодова) тако да полазници Летње школе могу да остваре укупно 11 бодова стручног усавршавања.

МОЛИМО ВАС ДА ПРИЈАВЕ ДОСТАВИТЕ У ШТО КРАЋЕМ РОКУ ЗБОГ ОГРАНИЧЕНОГ БРОЈА МЕСТА, А ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА!

ЦЕНА – 6.800,00 динара  

- котизација;                                    

- смештај на бази два пуна пансиона у хотелу „Чаробни брег“ или „Младост“, Мокра Гора.

 

Kategorija: