КОНТАКТ

Страхињића бана 2А
18000 Ниш, Србија

ТЕЛЕФОН  +381 (65) 891-0030


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upfknobuke/upfk-nis.org.rs/templates/dd_wedding_92/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Autor Небојша
Pogodaka: 1864

Прва група полазника  акредитоване онлајн обуке на тему  Примене информационо-комуникационих технологија у настави физичког васпитања у организацији Факултета за спорт и физичко васпитање у Нишу успешно приводи крају свој рад.

Позивамо све заинтересоване професоре физичког васпитања и разредне наставе да се пријаве  за следећи круг обуке која почиње 12. децембра 2018. и добију 26 бодова, кликом на ПРИЈАВА ...

Програм обуке је акредитован код ЗУОВ-а под каталошким бројем 1013  и доноси 26 бодова.

Цена котизације је 2.500 динара и уплаћује се на

жиро рачун бр. 840-1782666-31

сврха :  Примена ИКТ у настави ФВ - котизација

за : ФСФВ у Нишу 

Пријаве за семинар се обављају онлајн , а доказе о уплати (скенирана или фотографисана уплатница) слати на Е-адресу  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Специфични циљеви програма су израда педагошке документације и праћење активности на часу физичког вежбања помоћу Excel i Kinovea програмског алата, савладавање употребе програма за видео анализу физичког вежбања, примена scratch програма у процесу тестирања моторичких способности и њихових постигнућа, као и коришћење смарт телефона у реализацији програмских садржаја наставе физичког васпитања.

Kategorija: