КОНТАКТ

Страхињића бана 2А
18000 Ниш, Србија

ТЕЛЕФОН  +381 (65) 891-0030


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upfknobuke/upfk-nis.org.rs/templates/dd_wedding_92/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Autor Небојша
Pogodaka: 928

Facebook-Cover.jpg

СРПСКИ САВЕЗ ПРОФЕСОРА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА И СПОРТА у сарадњи са EUPEA - European Physical Education Association, уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја организује ЕВРОПСКИ ШКОЛСКИ СПОРТСКИ ДАН (European School Sports Day - ESSD) у петак 25.09.2020. ...

 Европски школски спортски дан (ЕШСД) је паневропска иницијатива чији је главни циљ промоција физичке активности на међународном нивоу и укључивање што већег броја деце и младих у процес физичког вежбања. Прошле године је преко 3.000.000 ученика учествовало је у 9000 школа широм Европе.

Учествујте са својим одељењем или школом тако што ћете у току дана применити 30 минута било које врсте физичке активности на отвореном примењујући безбедоносне мере у складу са препорукама министарства и кризног штаба.

 Пријавите Вашу школу преко линка: https://www.essd.eu/sr/registration-13/
 

 Удружењу педагога физичке културе Ниш, које је координатор за Нишавски округ на мејл ( upfknis@yahoo.com ) доставите извештај у неколико реченица који треба да садржи:

1. Име и презиме наставника

2. Име школе

3. Оквирни број ученика који је вежбао тог дана

4. Фотографије (3 комада које шаљете Wetransferom)

Наш Савез известиће ЕУПЕА о реализованим активностима, a најактивнији наставници добиће пригодан поклон.

Kategorija: