КОНТАКТ

Страхињића бана 2А
18000 Ниш, Србија

ТЕЛЕФОН  +381 (65) 891-0030


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upfknobuke/upfk-nis.org.rs/templates/dd_wedding_92/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Autor Небојша
Pogodaka: 724
Поштоване колегинице и колеге, 
Молимо Вас да за потребе оснивања Алумни групе Факултета спорта и физичког васпитања у Нишу попуните пријавни формулар који се налази на страници нашег факултета (http://www.fsfv.ni.ac.rs/fakultet/alumni). Формулар је врло једноставан и кратак, тако да је за попуњавање формулара потребно утрошити мање од 2-3 минута.
Такође вас молим да овај линк у наредних пар дана проследите свим нашим колегама које су дипломирале на нашем факултету (од оснивања студијске групе 1971. године), а са којима имате контакт и комуникацију. Замолите их да попуне формулар најкасније до 15. марта 2021. године. На тај начин приступају Алумни групи ФСФВ што је неопходно за акредитацију факултета и за бољу комуникацију са њима.
Наше колеге раде на најразличитијим пословима и позицијама у земљи и иностранству па би унапређење комуникације са њима могло да буде значајно и за факултет и за њих лично. Путем ове групе би могли да поделе информације о својим активностима, а такодје и да добијају информације о активностима факултета, професионалним семинарима, пројектима, јавним позивима и конкурсима. 
 
С поштовањем, 
 
др Ненад Стојиљковић
Продекан за науку и међународну сарадњу
Факултет спорта и физичког васпитања
Универзитет у Нишу
Kategorija: