КОНТАКТ

Страхињића бана 2А
18000 Ниш, Србија

ТЕЛЕФОН  +381 (65) 891-0030


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upfknobuke/upfk-nis.org.rs/templates/dd_wedding_92/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Autor Небојша
Pogodaka: 1374

Обавештавамо све професоре физичког васпитањада ће се  Летња школа педагога физичке културе Савремене тенденције у настави физичког васпитања - у сусрет новој школској години (II), одржати од 25. до 27. августа 2017. године у хотелу „Маљен“ на Дивчибарама у организацији Удружења педагога физичке културе Београда. Детаљно у наставку текста ...

   На Летњој школи ће се у оквиру позивних предавања о настави физичког васпитања имати излагања еминенти стручњаци из Министарства просвете, науке и технолошког развоја,  Факултета спорта и физичког васпитања, Завода за унапређивање образовања и васпитања и других институција. 

    Разматраће се актуелна питања:

  1. Наставни план и програм физичког и здравственог васпитања за пети разред основне школе
  2. Дуално образовање и положај физичког васпитања
  3. Ваннаставне активности - физичко васпитање.

  Посебан део Летње школе биће Примери добре праксе - позивамо све колеге, наставнике физичког васпитања да пошаљу своје радове (примере непосредног рада са ученицима основних и средњих школа).

   У току Летње школе реализоваће се програми сталног стручног усавршавања (сваки полазник може да изабере један програм стручног усавршавања) тако да полазници Летње школе могу да остваре укупно 11 бодова стручног усавршавања.

  Цена целокупног аранжмана, који обухвата смештај у хотелу „Маљен“, два пуна пансиона и котизацију износи 6.600,00 динара.

 За све додатне информације контактирајте : 060/3060473 - Мр Горан Петровић, председник УПФК Београда.

Kategorija: