КОНТАКТ

Страхињића бана 2А
18000 Ниш, Србија

ТЕЛЕФОН  +381 (65) 891-0030


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/upfknobuke/upfk-nis.org.rs/templates/dd_wedding_92/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Autor Небојша
Pogodaka: 1110

46

Факултет спорта и физичког васпитања у Нишу је прославио прошле недеље 46 година постојања свечаном академијом,  уз присуство Ректора Универзитета у Нишу, представника осталих факултета Универзитета у Нишу, чланова локалне самоуправе, професора и асистената и великог броја студената .

Својим непрекидним радом, сталним унапређивањем наставног и научног потенцијала  ФСФВ у Нишу се  сврстао у ред најеминентнијих факултета спортске струке. што је резултирало сврставањем на Шангајску листу најбољих факултета који се баве спортским наукама и то међу првих 300 факултета - истакао је декан проф. др Милован Братић у свом обраћању скупу.

Рекотор Универзитета у Нишу проф. др Драган Антић честитао је овај јубилеј нашем факултету уз жеље за даљим развојем Факултета спорта и физичког васпитања.

Наши искусни професори који су уткали свој живот у Факултет спорта и физичког васпитања својим присуством су увеличали ово славље, а најбољи студенти у спорту и учењусу награђени пригодним плакетама и вредним наградама. 

више на http://www.fsfv.ni.ac.rs

Kategorija: