КОНТАКТ

Страхињића бана 2А
18000 Ниш, Србија

ТЕЛЕФОН  +381 (65) 891-0030

Autor Небојша
Pogodaka: 1695

СУ „ГОЛБАЛ НАИС“ уз помоћ Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Нишу - ФСФВ у сарадњи са Савезом слепих Србије, Националним спортским савезом слепих и слабовидих и Асоцијацијом адаптивног пливања Србије организује промотивни семинар из области спортских активности особа са оштећеним видом.

Семинар ће се одржати у Нишу 02.06.2018. године у Амфитеатру Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Нишу. Садржаји семинара су намењени наставницима физичког васпитања, специјалним едукаторима и рехабилитаторима, физиотерапеутима, спортским тренерима и другим особама како би усвојили нова знања из обуке физичког вежбања деце са оштећењем вида. Једнодневни семинар се састоји из теоретских предавања и демонстрације спортова.

Предавачи и демонстратори биће ауторитети из физичког вежбања особа са оштећењем вида, као и успешни спортисти и тренери: Марко Алексанровић, Петар Митић, Бојан Јоргић, Данијела Живковић, Иван Поповић, Стефан Мићићеловић и Милан Петровић.

Циљ семинара је едукација професора спорта и физичког васпитања, пливачких тренера, специјалних едукатора и рехабилитатора, физиотерапеута, психолога, родитеља, персоналних асистената и свих оних који желе да се усаврше и побољшају своје знање из ове области.

На крају похађаног семинара се добија сертификат.

Цена котизације

Уплата котизације није обавезна да би се учествовало на семинару, али се у том случају не евидентира учешће и не додељује сертификат. Цена котизације за семинар износи 1000,00 динара. Цена котизације за семинар за студенте свих факултета Универзитета у Нишу износи износи 500,00 динара. Уплате се врше на жиро рачун СУ „ГОЛБАЛ НАИС“ или на регистрационом пулту испред анфитеатра на ФСФВ-у.

Сврха уплате: котизација за семинар. Банка и рачун корисника:

mts банка а.д. Београд 360-10489-58.

Додатне информације

Додатне информације о семинару: СУ „ГОЛБАЛ НАИС“, Југовићева 12/6, 18000 Ниш.

тел. 069/659996 (Стефан Стевановић), 069/1510929 (Стефан Мићићеловић) Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., https://www.facebook.com/goalballNAIS

Kategorija: